HUISVOORSTELLING

Wat
Huisvoorstelling ‘Rimpels en Vlinders’

Wie
Annoushka Claassens, Roeland Drost, Marijn van den Bogaard en Anne Hogewind

Wanneer
Werksessie:

27 juni 2024 10 u – 16 u 

Repeteren:
sept/okt/nov 2024
klik hier voor het volledige schema

Voorstelling spelen:
21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 november & 1 december

Deelnameprijs 
€275,- / €137,50 (Ooievaarspas)
Ticketprijs: € 12,- / € 6,- (Ooievaarspas)

Locatie
Nader te bepalen

Aantal deelnemers
20

Deadline aanmelden
21 juni 2024

Aanmelden
Dat kan hieronder!

Elke twee jaar maakt Huis van Vervoering een grote theaterproductie, de Huisvoorstelling. Deze Huisvoorstelling heeft altijd een maatschappelijk thema, deze keer is dat ‘liefde en intimiteit’ onder 55+’ers. We maken deze voorstelling met 55+’ers die graag op het toneel staan en willen spelen en/of dansen/bewegen. 

Mag je als 55+’er nog iets willen, is het nog gepast? 

Huis van Vervoering wil in de nieuwe voorstelling DE LIEFDE vieren! Of dat nou een liefje is, man of vrouw, jong of oud, verliefd verloofd getrouwd, voor een nacht of voor eeuwig.. Of dat nou lichamelijk is, of in gedachten.  Uit vriendschap, uit moeder- of vader liefde of uit bewondering. Of het is van een afstand verlangen naar echt contact! Intiem zijn met iemand, elkaar willen vasthouden, kussen.. Er zijn zoveel vormen van liefde.. dat hele bijzondere gevoel en moment van verbondenheid, van bij elkaar horen. En elkaar begrijpen, van pure lust, van dat ene moment nooit meer willen vergeten omdat het zo.. speciaal is.. Voor heel even of heel lang. 

Liefde en intimiteit bestaan ook als je ouder wordt, we zouden graag willen dat we dat met elkaar gewoon gewoon vinden! Niks vies of gek.
We willen dit onderwerp naar voren brengen in een voorstelling, die je niet vergeet, die je ontroert.. Die je ogen opent, die je laat kijken naar wat je kent en wat je niet kent. We respecteren elkaar, zijn eerlijk, gaan met elkaar een manier vinden om erover te praten, te denken en te spelen. Soms kom je een grens tegen. Dat is voor iedereen anders. En dat is ook oke!

“Angst om ouder te worden gaat over bang zijn om je seksuele aantrekkelijkheid te verliezen.” (Quote van NVSH-site)

Wat kun je verwachten
Alles wat leeft onder 55+’ers rondom het thema liefde en intimiteit wordt door schrijver Anne Hogewind en het artistieke team verzameld in mei en juni 2024. Hieruit ontstaat het script. Daar gaan we mee repeteren in september, oktober en november (ongeveer 2 repetities per week), samen uitvinden hoe we hier op het podium samen een mooi geheel van kunnen maken. 

Er zal een groep spelers zijn en een groep dansers / bewegers. Half november gaan we de voorstelling dan 11 x spelen voor publiek. Als je mee wilt doen met deze voorstelling geef je dan op voor de werksessie op donderdag 27 juni 2024 van 10.00 tot 16.00 uur.

We zoeken ook vrijwilligers voor deze voorstelling, voor werving (ambassadeurs), decor en productie (tijdens speelperiode)

AANMELDEN HUISVOORSTELLING