ANA MARIA STORM

Hola, ik ben Ana Maria en ben sinds 2021 jongste lid van HvV, eerst meegedaan met de zomerschool en daarna met de huisvoorstelling “Het sneeuwt in de kamer” in de rol van Elsie, dit heb ik met heel veel plezier gespeeld en mocht ik in een korte voorstelling ‘spin Anansi’ spelen. Ik hoop in de toekomst nog andere rollen te mogen spelen.

Ik ben geboren in Colombia en heb het Zuid-Amerikaanse temperament en ben ik een vrolijk mens. In het dagelijkse leven werk ik als vrijwilligster in theater De Regentes. Ik voel me ook zeer thuis en zeer gewaardeerd bij HvV, zowel door medespelers als door Roeland, Annoushka en Marijn.

Ik ben ook erg trots dat ik ambassadeur mag zijn, en wil me inzetten om HvV groter en meer bekendheid te geven in de stad Den Haag en anderen te laten weten hoe leuk het is bij HvV.