FRITS VAN DOORN

Ambassadeur zijn? Ja Graag.

Die vraag werd mij gesteld en mijn antwoord was, dat wat daarachter staat, “Zo”(zei mijn achterban) “dan heb je het zeker wel te pakken”

Nu dat is dan ook zo, Ik wil meedoen in deze broedplaats.

Meedoen met een groep mensen die elkaar inspireert. Dat is voor mij een fijne besteding van mijn tijd. Maar dat niet alleen, ik werk zo ook verder aan mijn eigen ontwikkeling. Mijn advies: als 55 plusser moet je niet wachten tot er weer wat op je pad komt maar ga op zoek naar nieuwe, leuke en waardevolle activiteiten. 

En wat dan ook een sterk punt is, dat ik dat graag aan andere mensen vertel. Maar ook, dat ik ze dat zo heel erg gun. Het gun om mee te doen om (nieuwe) verborgen, onbekende   kwaliteiten van je zelf te vinden. 

En ja, in deze broedplaats krijg je daar alle gelegenheid voor. Daar zorgen de artistiek leiders wel voor. Maar ook wij, de mensen die zich al wat langer verbonden zijn aan Het Huis van Vervoering, willen graag met de ‘nieuwelingen’ aan de slag. 

Het is een mooie gedachte, dat iedereen een eigenheid meebrengt. En juist door dat met elkaar te delen en met elkaar dat te onderzoeken, komen er mooie dingen naar boven. Ik vind, dat ieder mens een waardevolle inbreng heeft. Ook al denkt je dat misschien niet. Maar door je zelf open te stellen voor andere mensen die ook zo graag met theater bezig zijn kan je veel voor elkaar betekenen. 

Daarom ben ik blij dat ik mee kan doen. 😊