HET SNEEUWT IN DE KAMER

Wanneer
22 t/m 30 oktober 2022

Locatie
Oude Appelloods
Laan van Poot 97, Den Haag

Alle foto’s bekijken?
Dat kan op ons Flickr account!

 

Het Sneeuwt in de Kamer (22 t/m 30 oktober)
In Het sneeuwt in de kamer wordt het thema dementie belicht vanuit vier perspectieven: de persoon met dementie, de naaste, de verzorger en als vierde dementie zelf. Hoe bereik je elkaar vanuit deze verschillende belevingswerelden?

De voorstelling gaat over de menselijke verlangens tussen weggaan en blijven. Over vertrouwen, praten met vogels en serieus genomen worden. Een muzikale, fantasievolle en poetische voorstelling met een hoopvolle blik op het thema dementie. “We willen dit taboe-onderwerp positief benaderen, waarbij de nadruk ligt op de rijke gevoelswereld van de persoon met dementie. We hebben ons laten inspireren door levensechte ervaringen van deelnemers en zorgprofessionals. Wat een rijkdom om mee te werken!”, aldus het artistieke team.

Credits
Concept: Roeland Drost, Annoushka Claassens & Marijn van den Bogaard
Regie: Marijn van den Bogaard Choreografie: Annoushka Claassens
Muzikale leiding: Roeland Drost Script: Eva Toorop Spelers: Eelco Brinkman, Trees van Dijk, Frits van Doorn, Theo Milder, Ingrid Noorlander-Heetveld, Mercedes Olivieri-Acosta, Arline van Raffe, Foske Rienks, Truus de Rouw en Ana Maria Storm Dansers: Cora Andeweg-van de Graaf, Anne Jansen, Lucy Loeven, Willemien van Spronsen en Francisca Tan
Muzikanten: Marion Lucassen en Ton van de Langkruis Zakelijke coordinatie: Marije van Rest Productie: Melissa Huijbers
PR: Maayke Grootscholten Scenograaf: Reier Pos Techniek: Willem Helversteijn Kostuums: Bernadette Kijzers