Ben je enthousiast geworden en wil je graag mee doen? Of wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten? Op deze pagina kan je jezelf aanmelden voor één van de activiteiten van Huis van Vervoering of je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Ik wil me graag aanmelden voor de Zomerschool.

Ik wil me graag aanmelden voor de Huisvoorstelling.

Ik wil me graag aanmelden voor het LAB.

Ik wil me graag aanmelden voor de nieuwsbief.

Heb je nog twijfels of een activiteit wel bij je past of wil je eerst nog wat vragen over één van de trajecten of activiteiten dan verwijzen we je graag door naar onze contact pagina.

We doen ons best om zo snel mogelijk alle inschrijvingen te verwerken. Door onze andere werkzaamheden als docent, muzikant, regisseur of choreograaf kan dit wellicht wat langer duren.