ZOMERSCHOOL

Wat
Lessenreeks,
1 tot 3 keer per week

Wanneer
24 juni t/m 20 juli 2024

Waar
De oude Appelloods,
Laan van Poot 97 in Den Haag

Met
Roeland Drost, Annoushka Claassens, Marijn van den Bogaard en gastdocenten.

Aantal deelnemers
40 (in totaal voor de 2 trajecten samen)

Prijs
Intensief: € 275,- / € 137,50 met ooievaarspas
Oriëntatie: € 175,- / € 87,50 met ooievaarspas

Deadline aanmelden
1 juni 2024

Aanmelden
Dat kan hieronder!

Traditiegetrouw vindt elk jaar in de maand juli onze Zomerschool plaats. Aan de achterkant van de oude Appelloods. Deze unieke plek tussen de bomen en achter de duinen wordt deze maand omgetoverd tot een ware podiumkunst-oase, waar we vanuit verschillende disciplines (o.a. theater, dans/beweging, stem/tekst) samen aan de slag zullen gaan.

Afhankelijk van het traject dat je kiest, Oriëntatie of Intensief heb je 1 tot 3 keer les in de week. 

Oriëntatie
Wil je proeven van verschillende onderdelen binnen de podiumkunst? Dan is het oriëntatietraject echt wat voor jou! Ontdek op speelse, creatieve wijze nieuwe kanten van jezelf. Het oriëntatietraject staat écht in het teken van kennismaking. Deze lessen worden door de docenten van het eigen artistieke team gegeven.

Intensief
Ben je een echt podiumbeest en wil je meer tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Heb je zin om een maand lang de diepte in te gaan? Dan is het intensieve traject zeker iets voor jou! Voor het intensieve traject werken we met gastdocenten vanuit een specifieke expertise, zoals mime, schrijven, regie, clownerie. In 2023 hadden we ook voor het eerst ook poppenspel!

De laatste dag is traditiegetrouw een gezamenlijke afsluiting van alle groepen, waarbij we de groepen Oriëntatie en Intensief mixen. Zo brengt ieder zijn of haar eigen interpretatie van het geleerde materiaal mee in een gezamenlijk presentatiemoment. Ter afsluiting wordt er gezamenlijk geluncht. 

 

AANMELDEN ZOMERSCHOOL