Jörgen UNOM Gario

Ik ben sinds 2007 als podiumdichter en spoken word-artiest actief. Bijna overal in Nederland heb ik opgetreden en international reisde ik voor poëzie en muziek o.a. naar India, Tanzania, Zuid-Afrika, Duitsland, Italië, Engeland, Zweden, Letland, Hongarije, Cyprus, Frankrijk, Oekraïne en België.

Tijdens workshop één van de zomerschool gaan wij schrijfvaardigheden aanscherpen en krijgen jullie tips. Deelnemers nemen vooraf geschreven werk mee om daar feedback op te krijgen en wij gaan diverse schrijfopdrachten ondernemen. Zoals, gebruik van stijlfiguren? Hoe soepel loopt de tekst?

Tijdens workshop twee van de zomerschool gaan wij aandacht geven aan voordrachtskunst. We gaan samen mijn vijf tips genaamd ‘de Piramides van Performance’ doorlopen en oefenen. Dit zijn vijf tips die ik tijdens mijn 17 jaar ervaring heb ontwikkeld als basisvaardigheden die jouw voodracht zal versterken op het podium. Daarnaast krijgt iedere deelnemer individueel aandacht en feedback op hun voordrachtskunsten.

website:
www.unomjg.nl