Kerensa van der Sluys

Hallo daar! Ik ben Kerensa en met heel veel plezier ben ik productieleider bij Huis van Vervoering. Het komt erop neer dat ik achter de schermen van alles regel, en ontzorg zodat de creativiteit ongestoord door kan gaan. 

Ik ben een vrolijk persoon die van aanpakken houdt en ben altijd in voor een praatje. Ik ben het liefst in mijn werk altijd sociaal maatschappelijk betrokken en heb al voor vele mooie producties gewerkt zoals Nacht van de Vluchteling.

Wat ik zo leuk vind aan werken voor Huis van Vervoering is dat er veel ruimte is om te ontdekken, te proberen en dat bijna niks te gek is. Werken met de deze doelgroep voelt als een eer omdat ik door mijn Indische en half Surinaamse opvoeding altijd heb geleerd naar ouderen te luisteren en te leren. Het ondersteunen van de ‘maak’ en repetitiedagen vind ik heerlijk om te doen, zo zie ik hoe met spel en plezier alles samenkomt! Mijn favoriete combinatie.

Naast Huis van Vervoering ben ik Hoofd Programma bij Theater de Vaillant en run ik een bedrijf die Food Tours organiseert genaamd Bites & Stories. Je leest het al, ik ben een bezige bij!