Wie zijn wij

Artistiek Team

Wij, Annoushka (dans – beweging) en Roeland (muziek – taal)  vormen met zijn tweeën het artistieke team. We zijn beide verliefd geworden op deze doelgroep. Buiten onze samenwerking binnen Huis van Vervoering zijn we ook al jaren collega’s bij theaterschool Rabarber. Daar zijn we in diverse familievoorstellingen ook een uitstekend werkend artistiek duo geweest!
We zijn aanpakkers, wereldbestormers, kijken alle twee anders en vullen elkaar perfect aan in het maken, lesgeven, organiseren en enthousiasmeren.

Voor Huis van Vervoering willen we een veilige plek bieden om te zijn, door te werken, elkaar te inspireren en hoop op toekomst te geven. Dit op basis van gelijkwaardigheid, een gezonde afkeer van hiërarchie en de belofte, dat we de verwondering opzoeken en iets waardevols willen creëren, met elkaar en samen met onze deelnemers. Deze directe, open en nieuwsgierige manier van benaderen passen we toe in al onze contacten en samenwerkingen. 

Heb je specifiek een vraag voor het artistieke team, stuur dan een mail naar info@huisvanvervoering.nl.

Roeland Drost

Roeland Drost

Roeland Drost (1969) studeerde klassiek piano aan het Arnhems conservatorium (1988 - 1991) en acteren aan acteursopleiding de Trap in Amsterdam (diploma 2001). Roeland treedt solo op met piano improvisaties in een bonte mix aan genres. Hij is multi-instrumentalist, stemperformer, acteur/muziektheatermaker en componist van theatermuziek. Hij heeft een eigen piano praktijk aan huis, geeft stem-…  lees verder

Annoushka Claassens

Annoushka Claassens

Annoushka Claassens (1984) studeerde af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, afdeling Docent Dans, specialisatie Moderne Dans en Dansexpressie in 2007. Na haar afstuderen is Annoushka direct aan de slag gegaan als dans docent. Ze heeft een aantal jaar kinderen en jongeren lesgegeven bij Hofplein in Rotterdam.  lees verder

Marijn van den Bogaard

Marijn van den Bogaard

Marijn is opgegroeid in Culemborg en heeft zijn creatieve loopbaan voortgezet in Utrecht en Den Haag. In 2015 volbracht hij de Vooropleiding Theater bij het UCK en in 2016 studeerde hij af als docerend theatermaker aan de HKU. Sindsdien werkt hij als regisseur, acteur en speldocent binnen de podiumkunsten.  lees verder

Ons bestuur

Huis van Vervoering is enorm trots op ons spiksplinternieuwe bestuur bestaande uit drie betrokken, enthousiaste leden. Professionals uit het veld met een warm, kloppend hart voor podiumkunst en een brandende passie voor de doelgroep.

ontmoet ons bestuur

Onze ambassadeurs

Huis van Vervoering mag rekenen op de steun van een aantal ambassadeurs. Deze (oud)-deelnemers zijn door het artistieke team benaderd met de vraag of zij onze doelgroep zouden willen vertegenwoordigen. Ze bouwen mee, ze denken mee en ze geven mede richting aan de koers van Huis van Vervoering. Ze zijn onze voelsprieten!

ontmoet onze ambassadeurs