Gespreks-tafels

Foto: Deborah van Dam

Huis van Vervoering gaat in gesprek over dementie.

In de maand juni 2022 organiseerde Huis van Vervoering in samenwerking met Haagse Bibliotheken, Cultuurankers en de Participatiekeuken een aantal gesprekstafels over het thema dementie.

Hier een terugblik in beeld.

Eén op de vijf Nederlanders krijgt  in zijn leven op een manier (van dichtbij) te maken met dementie. Als we over de ziekte spreken hebben we het vaak over de aftakeling en wordt vooral de negatieve kant van dementie belicht. 
Huis van Vervoering gaat op zoek naar een meer positieve benadering van ‘het haperende brein’.

Een professional zal komen spreken over het thema, deelnemers aan de nieuwe Huisvoorstelling “Het sneeuwt in de kamer” zullen de ontmoeting van een theatraal tintje voorzien en we gaan met elkaar in gesprek.

De gesprekstafels zullen plaatsvinden op de volgende momenten en locaties:

Bijdrage om deze gesprekstafel bij te wonen is €6,-. Voor mensen met een Ooievaarspas is de prijs €3,- (de pas wordt gescand bij binnenkomst). Deze bijdrage kan alleen ter plaatse per pin voldaan worden.
Je kunt je hier registreren om de gesprekstafel(s) bij de Bibliotheek bij te wonen.

Bijdrage om mee te eten (en de gesprekstafel bij te wonen) is € 4,-. De registratie van deze gesprekstafel gaat via de Aanschuiftafel.

Een moment om je te laten inspireren, informeren, in gesprek te gaan over het thema dementie en om elkaar te ontmoeten. Wees welkom!