Performance Pan~// Catwalk

In Pan~// Catwalk duiken we in de kleding en hebben we het over gender en identiteit.

Pan~ is Oudgrieks voor alles 

>> TICKETS VOOR 8 APRIL

Van versleten spijkerjack tot extravagante glitterjurk. Onze kleding is een uitdrukking van wie we zijn, willen zijn, en soms moeten zijn. Wat zegt die ‘tweede huid‘ over ons? Draagt de mens kleding of wordt de mens door kleding gedragen? Dompel je onder in een onophoudelijke stroom van kledingwissels ondersteund door een eenmansorkest met viool en loopstation, geïnspireerd op componisten als Hauschka en Philip Glass.

“Pan~//Catwalk laat je nadenken over hoe kleding identiteit uitdrukt en bewijst dat je aan- en uitkleden genoeg kan zijn om boeiend theater te maken” – Oerol dagkrant 2019

Pan~// Catwalk new trailer from Zwermers on Vimeo.

Doe je mee?

Na de geweldige performance van Zwermers (9 maart) is het nu tijd om onze eigen versie van Pan~// Catwalk te maken! Samen met de twee performers/makers van Zwermers en Annoushka Claassens vanuit Huis van Vervoering gaan we aan de slag met 55+’ers en presenteren we onze eigen performance op 8 april aan het publiek in Theater De Vaillant!

Planning
Repeteren, generale repetitie en voorstelling in Theater De Vaillant:
– 24 en 31 maart en 7 april van 19 u tot 22 u
– 25 maart en 1 april 2023 van 10 u tot 15 u
– 8 april 2023 van 13 u tot 21 u (voorstelling)
Aanmelden kan tot 20 maart!

Kan je er een dag niet bij zijn, maar wil je wel graag meedoen? Mail dan even naar info@huisvanvervoering.nl om te overleggen!

Meer informatie
In een aantal sessies gaan we samen op onderzoek uit; want ‘wie’ hangt er eigenlijk in jouw kledingkast? Dit levert een uniek palet op aan identiteiten van de oudere doelgroep. Samen maken we daarmee een eigen Pan~//Catwalk. Daarnaast werkt Zwermers aan een groeiend videowerk waarin alle deelnemers van alle projecten samenkomen. Door een fotosessie te organiseren op de presentatiedag, zullen ook de deelnemers van Huis van Vervoering onderdeel worden van het videowerk van Zwermers.

Er kunnen aan dit project 25 deelnemers, meedoen. Of je al eerder mee hebt gedaan met een activiteit van Huis van Vervoering maakt niet uit, iedereen van 55+ is welkom, met of zonder ervaring op een podium!

De kosten om mee te doen aan dit project zijn € 75,- of € 37,50 voor mensen met een geldige Ooievaarspas. Heb je interesse om mee doen?

Schrijf je dan hier in voor dit project of mail naar info@huisvanvervoering.nl

Tickets voor 8 april