LENTESCHOOL APRIL

Wat
Spoken Word lessenreeks van vier
lessen (2 uur)

Wie
Jörgen “UNOM” Gario

Wanneer
Donderdagen 4, 11, 18 en 25 april van 19:00 tot 21:00 uur

Prijs per reeks
€ 170,-  & € 42,50 met Ooievaarspas

Locatie
Wijkgebouw de Hyacint, Anemoonstraat 25, Den Haag. Lokaal 7.

Aantal deelnemers
12 

Deadline aanmelden
vrijdag 29 maart 2024

Aanmelden
Dat kan hieronder!

Na het succes van de Zomerschool hebben we dit jaar ook in de lente een prachtig programma voor jullie gemaakt. In de lessenreeks van april leer je alles over spoken word!

Dichter songwriter en worksop master / Spoken Word docent Jörgen “UNOM” Gario komt deze lessenreeks verzorgen. In de eerste workshop wil Jörgen naar boven halen wat je thema is, waar je het over wilt hebben. Aan de hand daarvan ontwikkelt hij samen met jullie de opbouw en inhoud van de volgende workshops. 

Centraal zal staan:
– Wat zou je willen zeggen?
– Hoe wil je dat zeggen?
– Hoe breng je deze twee bij elkaar?
Je zult je in deze workshop intensief met schrijven bezig houden en in één van de sessies zal het ook zeker gaan over hoe je jouw verhaal kunt presenteren.

Spoken word is een beleving die het publiek onderdompelt in het verhaal van de spreker. Deze reeks is ook een onderzoek met als hoofdvraag: hoe kunnen wij zinnen aan elkaar rijgen die beelden en emoties samen in beweging brengen?”, aldus Jörgen.

Bij deze lessen gaat het niet om het toewerken naar een eindpresentatie of voorstelling, maar om het leren en oefenen van het ambacht.

AANMELDEN LENTESCHOOL APRIL