MERCEDES OLIVIRIE ACOSTA

Hallo, Ik ben Mercedes. Sinds 2019 maak ik deel uit van de groep die meedoet aan Huis van vervoering evenementen, workshops, cursussen en toneelstukken. Sinds ik deze groep ontmoette, had ik het gevoel dat ik een plek van expressie, communicatie had gevonden; een plek waar ik me mezelf voel en waar ik kan uitvinden, creëren, mezelf vanuit een andere plek kan zien. Ik hou van acteren en heb daar de ruimte voor.

Ik wil ambassadeur worden, omdat ik dit wil overbrengen op andere mensen. Mensen zoals ik, die een plek willen vinden om zichzelf te uiten. Mensen van een bepaalde leeftijd die waarschijnlijk al gestopt zijn met werken en op zoek zijn naar iets anders dan hun dagelijkse routine.

Ik denk dat het belangrijk is om te blijven doen, om te blijven zoeken naar iets waardoor we ons levend voelen. In deze groep heb ik deze mogelijkheid gevonden en ik weet dat er veel mensen zoals ik zijn die het heel leuk zouden vinden om aan een groep als deze deel te nemen. Daarom wil ik het doorgeven, deze boodschap naar andere mensen brengen. Ik hoop dat ik het kan!