Onze ambassadeurs

Foto: Deborah van Dam

Huis van Vervoering mag rekenen op de steun van een aantal ambassadeurs. Deze (oud)-deelnemers zijn door het artistieke team benaderd met de vraag of zij onze doelgroep willen vertegenwoordigen. Ze bouwen mee, ze denken mee en ze geven mede richting aan de koers van Huis van Vervoering. Ze zijn onze voelsprieten, onze basis en ons geweten!

De volgende (oud)-deelnemers zijn ambassadeurs van Huis van Vervoering. Frits van Doorn, Eelco Brinkman, Willemien van Spronsen, Arline van Raffe, Francisca Tan en Corry Verdonk.

Frits van Doorn

Deelnemen aan het Huis van Vervoering brengt meer dan een beetje aan theater doen.

Het haalt je uit een soort van isolement. Het helpt te ontdekken wat je nog meer aan talent hebt, dan dat je al dacht. De mogelijkheden worden geschapen om jezelf te ontwikkelen op verschillende gebieden. Dan komt het mooie: We gaan mensen ontmoeten van allerlei pluimage. En die hebben allemaal gemeen: We willen vooruit! Zo heeft mij het tot het volgende inzicht gebracht. Stel dat je denkt: ik ben ergens niet goed in. Bij Huis van Vervoering ontdek je dat het heel verfrissend is wanneer je buiten je comfort zone treed.

En wat je dan meemaakt… In een veilige omgeving kan en wil je ook, in je zelf nieuwe gebieden ontdekken en die laten groeien. Blij dat ik mee mag doen.

Eelco Brinkman

Naast fotografie en schrijven, is toneelspelen al van jongs af aan een passie van mij geweest.

Wat ik zo leuk aan muziektheater vind is dat je samen met anderen iets moois maakt en kunt laten zien en horen aan het publiek.

In de jaren dat ik deelneem aan producties en cursussen van Huis van Vervoering, ben ik mij vrijer gaan voelen op de planken.

Ook de expressie van anderen vind ik inspirerend en leg ik graag vast in mijn foto’s.

Willemien van Spronsen

Ik ben een blije bewoner van dit huis!

De verlegen eerste stappen in het land van tekst en houding zijn enorm uitgegroeid in meer ontspanning en zelfvertrouwen.

Gestimuleerd door ervaren artistiek team rijd ik nu met vlag en wimpel door straten om mensen te enthousiasmeren!

Arline van Raffe

Hoe kom ik in beweging door Huis van Vervoering?

Doordat de regisseurs er voor zorgen dat zowel mijn geest (nadenken over improvisaties, het maken van een scene) als mijn lijf( bewegen op muziek, je lichaam in de meest vreemde kronkels draaien, dansen , als mijn stembanden ( zingen, krijsen, klanken uitstoten) aan de lopende band bewogen worden.

Verder wil ik Huis van Vervoering graag enthousiasme/ humor/ervaring/wapperende handjes en directheid bieden.

Francisca Tan

Huis van Vervoering. Voor mij is het vanaf het begin af aan een huis waar ik in vervoering werd gebracht. Ik werd meegevoerd door een team docenten die cursisten met passie naar een hoger niveau tillen en ga op ontdekkingsreis met andere deelnemers naar de mogelijkheden van ons kunnen.

Ik heb geleerd dat ik er mag zijn en dat het goed is zoals je bent. Ik voel mij er thuis en veilig om het avontuur met anderen te delen. Ik kan het een ieder aanraden om aan de Zomerschool deel te nemen. Denk wel: het is verslavend 😉. 

Het is dan ook een eer dat ik gevraagd werd als ambassadeur van dit huis om anderen te enthousiasmeren en ook in vervoering te brengen.