Vacature: Productieleider

Huis van Vervoering is dé broedplaats voor podiumkunst voor alle 55+ers van Den Haag en omgeving. Zij werkt in dit project samen met Theater de Vaillant, gelegen in de Haagse Schilderswijk.

Ons ‘Sprookjesproject’ is een theaterproject gebaseerd op verhalen en sprookjes van de wereld, zie https://www.huisvanvervoering.nl/lab/sprookjes/

Het gaat 14 oktober van start en wordt op 18 november 2023 gepresenteerd. Hiervoor zoeken wij een bevlogen productieleider.  

Hou je van aanpakken? Heb je per direct tijd en nog wat vrije uren tot en met november? Heb je affiniteit met de doelgroep? Dan zoeken we jou!

Alle deelnemers brengen sprookjes van de wereld mee, die belangrijk voor hen waren of nog steeds zijn. Deze gaan we al schrijvend en improviserend combineren en met elkaar vervlechten. Wat hieruit ontstaat verwerkt Paula Udondek tot een nieuwe vertelling, die we in november in korte tijd repeteren en 2 x presenteren in de grote zaal van theater de Vaillant. We gaan uit van 30 deelnemers.

We  zoeken iemand:

-Met ervaring op het gebied van productie in de podiumkunsten, bij voorkeur in de regio Den Haag
-Met een sociale en zorgzame instelling en belangstelling voor mensen met en zonder ervaring in spelen
-Die zelfstandig kan werken / plannen / roosters kunnen maken, afspraken maken en vooruit-zien, mensen helpen onthouden, evt. nabellen, repetitie-afspraken noteren, backstage en on stage in het moment helpen aanpakken, opbouwen, afbreken, delegeren, regelen, organiseren in samenwerking met regisseur schrijver Paula Udondek, muzikaal leider Roeland Drost en de medewerkers van het Vaillant theater.
-Die zin heeft in een snelkookpan en pro-actief, creatief  daarin handelen en meedenken
-Die in ieder geval beschikbaar op 14 oktober overdag, 1,2 en 3 november avond, 4 november overdag, 17 november avond, 18 november overdag

We bieden:
-In totaal 60 uur werk voor € 50 p/uur
-Een onvergetelijke ervaring mee-creëren met een kleine, jonge en gemotiveerde organisatie voor een unieke doelgroep
-Een creatieve omgeving met gepassioneerde collega’s

Heb je interesse? Stuur een mail met daarin je CV en motivatiebrief voor 26 september 2023 naar info@huisvanvervoering.nl