Voorstelling detail-foto

Huis van Vervoering, voormalig Grey Vibes,  is dé broedplaats voor podiumkunst voor 55+ers van Den Haag en omstreken. Onze broedplaats is opgebouwd uit 3 pijlers. Eens in de twee jaar maken we de Huisvoorstelling, jaarlijks in de zomer organiseren we de Zomerschool en daarnaast is volop ruimte voor onderzoek en experiment in het LAB.

Huisvoorstelling

Eens per twee jaar speelt Huis van Vervoering een maatschappelijk relevante multi-disciplinaire theatervoorstelling met een artistieke grondslag. We maken de voorstelling bij voorkeur op een bijzondere locatie.

Zomerschool

Traditiegetrouw vindt elk jaar in de maand juli onze Zomerschool plaats. Nieuw dit jaar zijn de 3 trajecten waaruit je kunt kiezen: Zomerschool Oriëntatie, Zomerschool Intensief en ZOOMerschool Digitaal.

LAB

Binnen het LAB faciliteren en begeleiden we nieuwsgierige 55+ers en professionele podiumkunstenaars in uiteenlopende projecten waarbij het artistiek onderzoek centraal staat. We staan open voor alle dromen, groot of klein, wilde plannen en diepste verlangens.

“We don’t stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.” 

– Georges Bernhard Shaw –

Wij creëren een broedplaats voor podiumkunst, voor mensen die op latere leeftijd (weer) zin en tijd hebben om zich persoonlijk en artistiek te ontwikkelen. Waar persoonlijke ontwikkeling een logisch gevolg is van artistieke uitdaging.

Wij doceren, maken, onderzoeken en ontdekken in het hier en nu met de 55+ers die op dat moment voor ons staan.

Wij geloven in een leven lang leren.

Het beoefenen van podiumkunst brengt levensvreugde en stimuleert de mens om zich te blijven ontwikkelen.

Artistieke uitdaging, oprechte aandacht en gelijkwaardigheid zijn de sleutels tot persoonlijke groei.

Kunst- en cultuurparticipatie levert een essentiële bijdrage aan gezond ouder worden.