Huisvoorstelling

Voorstelling detail-foto

Eens per twee jaar maken we een maatschappelijk relevante multi-disciplinaire theatervoorstelling. Deze past bij de belevingswereld van 55+ers en noemen we Huisvoorstelling.

Deze voorstelling wordt gemaakt met en gespeeld door deelnemers en wordt begeleid door het artistieke team. We spelen de voorstelling bij voorkeur op een prikkelende Haagse locatie. De eerst volgende Huisvoorstelling zal plaats vinden in oktober 2022. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

“Wat zullen we doen wanneer de deur open gaat? Dan zullen we dansen!”

voorstelling ‘Zandlopers’ Huis van Vervoering 2019

Bij de Huisvoorstelling wordt ook een educatietraject ontwikkeld.

Afhankelijk van de inhoud zoekt Huis van Vervoering een maatschappelijke partner om de samenwerking mee aan te gaan. Trots zijn we op de samenwerking met ROC Mondriaan Zorg, waarbij we een brug slaan tussen de belevingswereld van 55+ers en jongeren. Een interactief educatie aanbod waar zelfstandig handelen en denken het uitgangspunt is.

Deelnemers van de Huisvoorstelling en studenten spelen de hoofdrol in ons educatie traject. Met een voor- of nagesprek en een interactieve workshop, komt er een uitwisseling op gang die geïnspireerd is op thema’s uit de Huisvoorstelling. De ontmoeting tussen jong en oud verrijkt, verrast en werkt voor zowel de speler als student taboe doorbrekend.

oktober 2022

De ontwikkelingen voor deze nieuwe productie zijn in volle gang.

Voorstelling detail-foto

Nieuwe Huisvoorstelling   22/10/2022

In oktober 2022 zal de volgende Huisvoorstelling in première gaan. lees verder

Huisvoorstelling archief

Bekijk hier eerder gespeelde Huisvoorstellingen van Huis van Vervoering

Duinloaden   01/08/2015

Een ode aan de duinen, geïnspireerd op Haagse verhalen van toen en nu. Locatievoorstelling in voormalig surfdorp F.A.S.T., i.h.k.v. de tentoonstelling Haagse Herinneringen. lees verder

Zandlopers detail

Pijnlijke Melodie   01/09/2016

Een zwart-komische locatievoorstelling over de kritieke toestand van de huidige ouderenzorg. lees verder

Voorstelling Buutvrij detail

Buutvrij   09/03/2018

Braaf zullen we opstandig zijn. Over groei en bloei op latere leeftijd. lees verder

Zandlopers   14/06/2019

Over graven in het verleden en bouwen in de toekomst. Een futuristische, muzikale voorstelling over de nalatenschap van generatie op generatie. lees verder