LAB

Voorstelling detail-foto

Binnen het LAB faciliteren en begeleiden we nieuwsgierige 55+ers en professionele podiumkunstenaars in initiatieven, waarbij het artistiek onderzoek centraal staat.

De deelnemer is een medemaker in het creatieve proces waarbij we streven naar een dynamische interactie tussen hem/haar en de professionele maker. Inspiratie, uitdaging en samenwerking zijn daarbij de essentiële ingrediënten.

Er is ruimte voor de meest uiteenlopende activiteiten, of het nu gaat om een lessenreeks, een voorstellingsbezoek, lezing, masterclass, workshop, debat of het maken van een theatrale performance. Voor alle 55+ers en (makende) podiumkunstenaars, kom maar op met al jullie verlangens, (te) gekke ideeën en stoutste dromen, we staan overal voor open en denken graag mee hoe ze werkelijkheid kunnen worden.

Choreograaf geeft uitleg op podium

Nieuw LAB project   22/10/2021

Er is op dit moment nog geen LAB project om aan te kondigen. Zodra er een nieuw project in de pijpleiding zit zal het hier te zien zijn.  lees verder

LAB archief

Bekijk hier eerdere LAB projecten en initiatieven.

Choreograaf geeft uitleg op podium

Pijnlijke Melodie het land in   01/04/2019

Na een succesvolle speelperiode in Den Haag ging Pijnlijke Melodie het land in. Een traject werd gestart waarbij nieuwe jonge makers met het concept en script van de voorstelling op geheel eigen wijze aan de slag gingen.  lees verder