Zomerschool

Foto: Deborah van Dam

Bij Huis van Vervoering is iedereen vanaf 55 jaar welkom om deel te nemen aan één van de trajecten van de Zomerschool 2021.

“Een plek waar de zeelucht naar binnen waait en de natuur verbonden is met de lokatie”

over de Loods aan de Laan van Poot

Traditiegetrouw vindt elk jaar in de maand juli onze Zomerschool plaats. Aan de achterkant van de oude Appelloods. Deze unieke plek tussen de bomen en achter de duinen, wordt deze maand omgetoverd tot een ware podiumkunst oase, waar we vanuit drie disciplines samen aan de slag zullen gaan.

Bekijk hier direct het rooster van de Zomerschool 2021.

Een kleine beeldimpressie van de Zomerschool 2021.

Tijdens de ontmoetingen krijg je les van ons artistieke team. We werken met een overkoepelend thema en geven alle drie afzonderlijk les. We delen onze vakkennis met de deelnemers. Daarbij is voor Jeroen theater het uitgangspunt, voor Annoushka dans & beweging, voor Roeland muziek & taal.

Ons motto is leren door doen. In beweging komen, de horizon verbreden. Ruimte in durven nemen met stem en lichaam. Plezier hebben is daarbij absolute voorwaarde.

Geheel nieuw dit jaar zijn de drie trajecten waar je uit kan kiezen. De trajecten binnen de Zomerschool zijn zo ingericht dat de deelnemer zelf kan bepalen welke leerroute het beste past bij zijn of haar persoonlijke wens. Voor ieder wat wils!

Voor de nieuwsgierige deelnemers is er de Zomerschool Oriëntatie. Voor de fanatieke deelnemers is er de Zomerschool Intensief. Voor 55-plussers die de voorkeur hebben om via thuis mee te doen bieden we, wegens succes, de ZOOMerschool Digitaal aan.

Als de coronamaatregelen het toelaten zal de laatste zaterdag in het teken staan van ontmoeting en uitwisseling. In gezamenlijkheid werken we met elkaar naar een theatrale afronding.

Dus kijk snel welk traject hieronder het beste bij je past en meld je aan om verzekerd te zijn van een plekje!

Oriëntatie

Wil je proeven van verschillende disciplines binnen de podiumkunst? In het oriëntatie traject ontdek je op speelse, creatieve wijze nieuwe kanten van jezelf.

Intensief

Wil je meer tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen? Heb je zin om een maand lang de diepte in te gaan? Dan is het intensieve traject zeker iets voor jou.

Digitaal

Wil je creatief uitgedaagd worden vanuit je eigen huis? Duik dan samen met de docent in de wereld van podiumkunst in het digitale traject.