Website live

Ja daar is hij dan, de nieuwe site van Huis van Vervoering!

En met de lancering van de nieuwe site is dit meteen het startschot van een groot, nieuw, mooi, inspirerend maar bovenal belangrijk avontuur. Toen eind december het nieuws, van het stoppen van Marianne Barendsen en daarmee Grey Vibes, ons bereikte wisten Jeroen Roeland en ik heel snel dat we zoiets moois niet verloren mochten laten gaan. Dus er was werk aan de winkel!

Ons motto de afgelopen maanden; “als we het maar graag genoeg willen dan gebeurt het ook”. Met alleen kaarsjes branden kom je er natuurlijk niet, dus bestonden voor ons de afgelopen maanden vooral uit vele uren overleggen, mailen, appen, appen over mails en mailen over appjes, schrijven, herschrijven, (video)bellen en koffie drinken. Maar ook nieuwe skills leren, waar we een half jaar geleden nog niet over hadden durven dromen.

Zo heb ik mijzelf de afgelopen maanden ondergedompeld in de wereld van websites bouwen. Gelukkig had ik de beste, meest geduldige, meedenkende creative developer van Den Haag en omstreken, Patrick Teulings (www.patrickteulings.nl). Toen Patrick en ik aan dit website avontuur begonnen was het enige wat hij ervoor terug wilde eeuwige roem. Dus bij deze Patrick, eeuwige roem voor jou en eeuwige dankbaarheid ook, zonder jou was het ons nooit gelukt!

Iemand anders die we ook nu al eeuwig dankbaar zijn is Ak Vreeswijk. Dat we de expertise, kritische vragen, scherpe ogen en strakke, heldere to do lijstjes van Ak heel goed konden gebruiken was ons al heel snel duidelijk. We hebben even gezocht in welke vorm dit voor iedereen het meest waardevol was, maar nu we dat gevonden hebben kunnen we niet blijer zijn met je. Dus Ak, dankjewel voor je onvoorwaardelijk inzet en bemoedigende woorden de afgelopen maanden. We hopen dat we nog lang gebruik mogen maken van je kwaliteiten.

De volgende mensen hopen we ook nog lang aan Huis van Vervoering te mogen blijven verbinden. Nu al heel erg bedankt voor alle hulp, advies en het bijstaan in deze opstart fase: Ton van de Langkruis, Annelies Eichholtz, Jaap Postma, Victor Olivier, Frits van Doorn, Eelco Brinkman en Willemien van Spronsen.

En natuurlijk ook Marianne, voor de organisatie, kansen, steun, gezelligheid, knuffels, koekjes en wijntjes de afgelopen jaren. Je hebt een prachtige organisatie opgebouwd en we hopen je werk de komende jaren eer aan te blijven doen. Dankjewel voor je vertrouwen in ons en ons nieuwe avontuur, het voortzetten van jouw kindje. Je zult altijd onze Huis van Vervoering mama blijven!

En dan last but not least wil ik heel graag mijn lieve collega’s Roeland en Jeroen bedanken. We hebben enorme bergen beklommen de laatste maanden, we hebben elkaar weer op een nieuwe manier leren kennen, ik ben mega trots op ons en hoop dat we onze passie, kennis, positieve energie en liefde voor het vak en de doelgroep nog vele jaren met alle 55+ers van Den Haag en met elkaar mogen delen.

Huis van Vervoering, dé broedplaats voor podiumkunst voor 55+ers van Den Haag en omstreken in een feit. Welkom!

13 mei 2021

Annoushka Claassens