Repetitie

Binnen het intensieve traject duiken we vanuit verschillende disciplines de diepte in. Je krijgt veel tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit jaar heb je nog meer kans om je breed te ontwikkelen, een groot scala aan gastdocenten staat klaar om hun expertise met je te delen. Uitermate geschikt voor de grote enthousiasteling of ervaren deelnemer.

We hebben dit jaar gekozen voor wat meer verdieping in de lessen van de gastdocenten. Je zal 2 keer les krijgen per gastdocenten, op maandagavond en donderdagavond. In totaal dus 4 gastdocenten voor de gehele zomerschool. Op de zaterdagen is er vanaf 10.00 u inloop met koffie/thee en gaan we daarna onder leiding van Annoushka, Roeland en Marijn aan de slag. Zaterdag 22 juli, sluiten we gezamenlijk af met een presentatie moment en lunchen we samen.

De laatste twee zaterdagen zorgen de deelnemers van de Zomerschool Oriëntatie voor nieuwe ontmoetingen wanneer zij ook aanhaken bij de zaterdaglessen. In dit intensieve traject krijg je een flinke dosis aan podiumkunst om van te smullen.

De prijs van dit traject is € 265*.

* Voor mensen met een kleine portemonnee. Meedoen met Ooievaarspas is uiteraard mogelijk, je betaalt dan nog maar 50% van de totale deelnemersbijdrage. Is ook dit deel van de bijdrage moeilijk te betalen, neem dan contact met ons op voor eventuele mogelijkheden.

Zeker zijn van een plek? Meld je snel aan.