Repetitie

Binnen het intensieve traject duiken we vanuit verschillende disciplines de diepte in. Je krijgt veel tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit jaar heb je nog meer kans om je breed te ontwikkelen, een groot scala aan gastdocenten staat klaar om hun expertise met je te delen. Uitermate geschikt voor de grote enthousiasteling of ervaren deelnemer.

Je zal les krijgen van de gastdocenten op maandag en donderdag avond van 19.00 u tot 21.00 u. Op zaterdag is er vanaf 10.00 u inloop met koffie/thee en gaan we daarna onder leiding van Annoushka, Roeland en Marijn aan de slag tot 13.30 u (met een korte lunch pauze). Zaterdag 30 juli, sluiten we gezamenlijk af met een presentatie moment en lunchen we samen tot 15.00 u.

De laatste twee zaterdagen zorgen de deelnemers van de Zomerschool Oriëntatie voor nieuwe ontmoetingen wanneer zij ook aanhaken bij de zaterdaglessen. In dit intensieve traject krijg je in totaal zessen twintig uur aan podiumkunst om van te smullen.

De prijs van dit traject is € 250*.

* Voor mensen met een kleine portemonnee. Meedoen met Ooievaarspas is uiteraard mogelijk, je betaalt dan nog maar 50% van de totale deelnemersbijdrage. Is ook dit deel van de bijdrage moeilijk te betalen, neem dan contact met ons op voor eventuele mogelijkheden.

Zeker zijn van een plek? Meld je snel aan.