ZOMERSCHOOL

Wat
Lessenreeks,
1 tot 3 keer per week

Wanneer
24 juni t/m 20 juli 2024

Planning
Schema Intensief
Schema Oriëntatie

Waar
De oude Appelloods,
Laan van Poot 97 in Den Haag

Met
Roeland Drost, Annoushka Claassens, Marijn van den Bogaard en gastdocenten Arjuna Vermeulen, Amanda Wolzak, Jörgen Gario & Sophie Bakker

Aantal deelnemers
40 (in totaal voor de 2 trajecten samen)

Prijs
Intensief: € 275,- / € 137,50 met ooievaarspas
Oriëntatie: € 175,- / € 87,50 met ooievaarspas

Deadline aanmelden
Oriëntatie: 27 juni 2024
Intensief: 23 juni 2024

Aanmelden
Dat kan hieronder!

Traditiegetrouw vindt elk jaar in juni/juli onze Zomerschool plaats. Aan de achterkant van de oude Appelloods. Deze unieke plek tussen de bomen en achter de duinen wordt deze maand omgetoverd tot een ware podiumkunst-oase, waar we vanuit verschillende disciplines (o.a. theater, dans/beweging, stem/tekst) samen aan de slag zullen gaan.

Afhankelijk van het traject dat je kiest, Oriëntatie of Intensief heb je 1 tot 3 keer les in de week. 

Oriëntatie
Wil je proeven van verschillende onderdelen binnen de podiumkunst? Dan is het oriëntatietraject echt wat voor jou! Ontdek op speelse, creatieve wijze nieuwe kanten van jezelf. De lessen staan in het teken van kennismaking. Je krijgt theaterles van Marijn van den Bogaard, dans & beweging van Annoushka Claassens en muziek & taal van Roeland Drost.

Intensief
Misschien heb je zin om vol gas te gaan, ben je een echt podiumbeest en wil je de diepte in om jezelf te ontwikkelen? Dan is het intensieve traject zeker iets voor jou! Je krijgt les van het bovenstaande team, daarnaast komen vier gastdocenten workshops geven:
Arjuna Vermeulen geeft dans & beweging
Amanda Wolzak geeft stemacteren
Jörgen Gario komt spoken word geven
Sophie Bakker geeft maskerspel

De laatste dag (20 juli) is traditiegetrouw een gezamenlijke afsluiting van alle groepen, waarbij we de groepen Oriëntatie en Intensief mixen. Zo brengt ieder zijn of haar eigen interpretatie van het geleerde materiaal mee in een gezamenlijk presentatiemoment. Ter afsluiting wordt er gezamenlijk geluncht.
 

 

AANMELDEN ZOMERSCHOOL