Choreograaf geeft uitleg op podium

Het oriëntatie traject geeft je de mogelijkheid om Huis van Vervoering beter te leren kennen door te proeven van verschillende disciplines binnen de podiumkunst.

‘Muziek & taal’, ‘dans & beweging’ en ‘theater’ vormen de driehoek waarbinnen onderzocht gaat worden. Op speelse wijze ontdek je nieuwe kanten en verras je jezelf en de ander.

Je krijgt de eerste twee weken anderhalf uur les op vrijdagavond en de laatste twee weken komt hier de zaterdag overdag bij. Op de zaterdagen zijn de deelnemers van het Intensieve traject ook aanwezig en hebben jullie gezamenlijk les.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we één of twee oriëntatie groepen die op vrijdag of van 18.30 u tot 20.00 u les hebben of van 20.30 u tot 22.00 u. Op zaterdag 15 juli hebben we vanaf 10 u inloop met koffie/thee, daarna gaan we aan de slag. De laatste zaterdag, 22 juli, sluiten we gezamenlijk af met een presentatie moment en lunchen we samen. Lekker veel podiumkunst om van te smullen dus.

Bij je aanmelding kun je je voorkeur opgeven voor de vroege of late groep. We zullen bij het indelen zo veel mogelijk rekening houden met ieders voorkeur maar kunnen hier helaas niets in garanderen.

De prijs van dit traject is € 157,50*.

* Voor mensen met een kleine portemonnee. Meedoen met Ooievaarspas is uiteraard mogelijk, je betaalt dan nog maar 50% van de totale deelnemersbijdrage. Is ook dit deel van de bijdrage moeilijk te betalen, neem dan contact met ons op voor eventuele mogelijkheden.

Zeker zijn van een plek? Meld je snel aan.