Volg de digitale lessen vanuit het comfort van je eigen huis. Maak je geen zorgen, je hoeft geen computergenie te zijn, het enige wat je nodig hebt is een pc of laptop met camera.

Op een afstand dichtbij. Voor de 55+ers die zich (nog) liever niet te veel tussen de mensen begeeft in deze (post) corona tijd is er, na het succes van vorig jaar, de ZOOMerschool. Per week wordt ingezoomd op één van de disciplines; muziek & taal, dans & beweging en theater.

Je krijgt op maandag- en vrijdagavond anderhalf uur les van één van de docenten van het artistieke team. De laatste zaterdag sluiten we graag met alle trajecten gezamenlijk af. Hier zal de ZOOMerschool ook zeker een aandeel in gaan hebben. Dat komt dus neer op 14 uur podiumkunst in je huiskamer om van te smullen.

Bekijk hier het rooster van de volledige Zomerschool 2021, met daarin alle drie de trajecten.

De prijs van dit traject is € 140*.

* Voor mensen met een kleine portemonnee. Meedoen met Ooievaarspas is uiteraard mogelijk, je betaald dan nog maar 50% van de totale deelnemersbijdrage. Is ook dit deel van de bijdrage moeilijk te betalen, neem dan contact met ons op voor eventuele mogelijkheden.

Zeker zijn van je plek? Meld je snel aan.